Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Noveleto: Postoji mnogo opasniji video koji bi mogao da dotuče Nejmara

Trinidade ne odustaje od tužbe, policija je zaplijenila Nejmarov telefon, da li se tu nalazi još spornih snimaka vidjećemo

Iz Brazila stižu nove vijesti, Nejmar bi mogao da propusti Kopa Amerika. To je doduše lično mišljenje potpredsjednika brazilske federacije Fransiska Noveleta koji vjeruje da Nejmar koji nije u najboljem psihološkom stanju, šteti timu.

“Pritisak medija biće ogroman, on je dugo na meti novinara, posebno poslije slabih partija u Rusiji, čini mi se da će se sve sručiti na njega”, kaže Noveleto.

“Kako sam obaviješten, postoji još jedan, mnogo opasniji video koji će biti uskoro pušten i koji bi mogao da dotuče Nejmara”, nagovijestio je drugi čovjek saveza.

Da li se radi o slučaju silovanja, tačnije tužbe koju je podnijela djevojka koja je ostala anonimna do juče, kada su tabloidi prenijeli da je u pitanju 26-godišnja manekenka Nađila Trindade.

Ona ne odustaje od tužbe, policija je zaplijenila Nejmarov telefon, da li se tu nalazi još spornih snimaka vidjećemo.

“Da se kladim, stavio bih čipove na to da Nejmar neće igrati. Selektor Tite ga neće otpisati, ali bi sam igrač mogao da zatraži da bude izuzet”, dodaje Noveleto.

Kopa Amerika počinje 14. juna u Brazilu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve