Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Novak Đoković protiv Rusa Igora Gahova u drugom kolu Mastersa u Monte Karlu

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković igraće u drugom kolu mastersa u Monte Karlu protiv 186. igrača svijeta Igora Gahova iz Rusije.

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković igraće u drugom kolu mastersa u Monte Karlu protiv 186. igrača svijeta Igora Gahova iz Rusije.

Gahov je danas u prvom kolu poslije nešto više od dva sata igre senzacionalno pobijedio Amerikanca Mekenzija Mekdonalda sa 7:6, 2:6, 6:3.

Ruski teniser je najprijatnije iznenađenje prvog kola pošto je na glavni turnir stigao kroz kvalifikacije,a žrijeb mu je već u drugom kolu namjenio priliku da igra protiv najboljeg tenisera svijeta. Đoković je, inače, kao prvi nosilac bio slobodan u prvom kolu.

Italijanski teniser Mateo Beretini plasirao se danas u drugo kolo mastersa u Monte Karlu, pošto je pobijedio 38. igrača svijeta Amerikanca Maksima Kresija poslije dva seta, 6:4, 6:2.

Beretini, 22. teniser svijeta, slavio je poslije sat i 26 minuta.

On je tri puta oduzeo servis Kresiju, koji nije uspio da napravi brejk, i poslije prve meč lopte plasirao se u drugo kolo.

Beretini će igrati protiv Argentinca Franciska Serundola, koji se plasirao u drugo kolo, pošto je pobijedio Britanca Kamerona Norija sa 6:3, 6:4.

U drugom kolu je i njemački teniser Jan Lenard Štruf, pobjedom protiv Španca Alberta Ramosa Vinjolasa 6:4, 6:3.

On će igrati protiv boljeg iz duela Britanca Endija Mareja i Australijanca Aleksa De Miniora.

Srpski teniser Dušan Lajović nije uspio da se plasira u drugo kolo mastersa u Monte Karlu, pošto je izgubio od 95. igrača svijeta Australijanca Alekseja Popirina posle dva seta, 6:7, 3:6.

Lajović je kao laki luzer ušao u glavni žreb, nakon što je u nedelju izgubio u finalu kvalifikacija.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve