Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Nikolić respektuje trikolore: Grbalj je u krizi, ali mi želimo pobjedu

Već sada je jasno da je Titograd u deficitu bodova, da je učinak daleko slabiji od planiranog… Baš zbog toga duel protiv Grblja za tim sa Starog aerodroma predstavlja priliku da se pobjedom finiš polusezone koliko-toliko popravi

Prvi meč u decembru označiće da će se uskoro podvući crta i napraviti analiza ostvarenog u proteklom periodu.

Nikolić i Ćetković, Foto: Cdm.me

Već sada je jasno da je Titograd u deficitu bodova, da je učinak daleko slabiji od planiranog… Baš zbog toga duel protiv Grblja za tim sa Starog aerodroma predstavlja priliku da se pobjedom finiš polusezone koliko-toliko popravi…

Grbalj je čak 13 mečeva bez pobjede, pa je jasno da Titograd nosi ulogu favorita, ali bez obzira na to i u taboru “romantičara” su oprezni.

“Grbalj je u rezultatskoj krizi, ali to nas neće zavarati. Znamo daj e to dobra ekipa, sastavljena od nekoliko iskusnih igrača i sigurno da zaslužuju bolji plasman. Vjerovatno dolaze da prekinu lošu seriju, ali mi imamo svoju računicu. Ne mislimo o njima, gledamo samo nas, a naravno da želimo pobjedu, koja nam treba”, kazao je Jovan Nikolić, kapiten Titograda.

Titograd nije uspio “šok terapijom” da probudi tim poraz od Budućnosti, mršavi remi protiv Petrovca na svom terenu u prvom meču četvrtfinala Kupa, uslovili su da se na pobjedu još čeka, a posebno na uspjehe u kontinuitetu. Meč sa Grbljem može za “romantičare” biti najava boljih dana.

“Potrebno je da uđemo u meč jako od starta, da nametnemo svoj ritam i da pokušamo da otvorimo meč na pravi način. Sigurno je da Grbalj neće doći da se brani, tražiće i on izlaz iz krize, ali dobar početak meča uveo bi nas u mirniji tok. Na nekim mečevima nijesmo imali sreće, nadam se da će nam se ovog puta vratiti, da će i ta realizacija biti bolja i da možemo do pozitivnog rezultata”, naglasio je Nikolić.

Sve teža situacija za Grbalj koji se nada da na Starom aerodromu može prekinuti lošu seriju. Sa svega devet bodova i utakmicom manje “trikolori” su prikovani za dno tabele i predstoji im mukotrpna borba za opstanak. Na tom putu i bod protiv “romantičara” bio bi veliki…

“Očekujem da i nama napadačima konačno krene. Titograd je rival za respekt, ali moramo u svim duelima da jurimo pozitivan rezultat, kako bi pred zimsku pauzu popravili bodovni saldo. Nemamo lošu igru, ali nas u posljednje vrijeme prati slabija realizacija. Nadam se da ćemo to danas popraviti”, kazao je golgeter Boban Đorđević, koji je sa sedam datih golova u vrhu najboljih strijelaca državnog prvestva.

U kombinaciju za sastav vraća se Vladan Kordić koji je pauzirao zbog povrede.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve