Utorak, 21 Maja, 2024
Rubrika:

“Nije bilo više ponuda da Habib pređe u boks”

Nurmagomedov je prošlog mjeseca odbranio pojas u lakoj kategoriji u UFC protiv Dastina Pojrijera, a navodno će sljedeći meč imati u "martu ili aprilu u Rusiji", bar tako tvrdi jedan od njegovih agenata Rizvan Magomedov

Predsjednik bokserskog saveza Rusije Umar Kremljev odbacio je mogućnost da će MMA borac Habib Nurmagomedov preći u boks.

Foto: Sportscasting.com

Nakon što je pobijedio Konora Mekgregora, bilo je priča da će Habib Nurmagomedov imati bokserski okršaj sa Flojdom Mejvederom, a oni smjeliji pominjali su i duel sa Manijem Pakjaoom.

Od tih priča, svakako neće biti ništa.

“Nije bilo više ponuda da Habib pređe u boks. Prelazak u boks iz drugog sporta, za mene je to nerealno. Ako bi se to dogodilo, i ako bi taj borac pobijedio to bi bila apsolutna senzacija. Mislim da Habib pokazuje da je najbolji u svom sportu i da je to dovoljno”, izjavio je predsjednik Bokserskog saveza Rusije.

Nurmagomedov je prošlog mjeseca odbranio pojas u lakoj kategoriji u UFC protiv Dastina Pojrijera, a navodno će sljedeći meč imati u “martu ili aprilu u Rusiji”, bar tako tvrdi jedan od njegovih agenata Rizvan Magomedov.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve