Petak, 14 Juna, 2024
Rubrika:

DPS: U Opštini Zeta nije obilježen Dan nezavisnosti

Kažu kako je Zeta duša Crne Gore, a Crna Gora je naša jedina kuća

Zetski odbor Demokratske partije socijalista saopštio je da ta opština nije obilježila Dan nezavisnosti Crne Gore.

“Danas, dok srce Crne Gore kuca u ritmu slobode, mi u Zeti stojimo ponosno, prkosno i uzdignute glave. Iako naša opština nije službeno obilježila Dan nezavisnosti Crne Gore, mi, njeni kćeri i sinovi, nosimo ovu svetkovinu u svojim srcima. Zeta, vječna iskra Crne Gore, kolijevka naše viševjekovne borbe za slobodu, danas slavi. Neka nas ne obeshrabri politička sljepoća i servilnost onih koji su na vlasti. Neka nam to bude dodatni motiv da pokažemo kako prava ljubav prema domovini ne zavisi od zastava na jarbolima ili riječi na plakatima. Naša ljubav je zapisana u duši, u pjesmama naših predaka, u svakoj kapljici znoja i krvi prolivenoj za slobodu ove zemlje”, naglasili su oni.

Kažu kako je Zeta duša Crne Gore, a Crna Gora je naša jedina kuća.

“Danas, stojimo čvrsto u uvjerenju da će zetske kćeri i sinovi zauvijek biti vjerni ovoj zemlji, jer krv koja teče našim venama nosi sa sobom ponos i hrabrost naših predaka. Mi smo potomci onih koji su se borili za slobodu, i nikada nećemo zaboraviti tu svetu borbu. Zeta danas slavi Dan nezavisnosti Crne Gore. Naša borba za slobodu nikada neće biti zaboravljena, jer mi smo čuvari vječnog plamena koji osvjetljava put ka boljoj, slobodnoj budućnosti. Srećan Dan nezavisnosti, Crna Goro. Vječno ćemo ti biti vjerni”, zaključuju oni.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Dugousko
23.05.2024-08:51 08:51

Nema nista opasnije i veceg zla po Drzavu od unutrasnjeg neprijatelja koji bi da je unisti i nestane a bez ikakve osude i sankcionisanja kao sto je bio Abazovic i njegovi saradnici !! Americki zakon uvesti !!