Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Nestali novi sportisti u Beogradu: Rvači iz Maroka izazvali paniku

To je potvrdio predsjednik Rvačke federacije Maroka, a ovo je novi slučaj u Beogradu uz nestanak trojice boksera iz Konga

Dvojica marokanskih rvača nestalo je po slijetanju u Beograd.

Trebalo je da se ova dvojica sportista takmiče na Svjetskom prvenstvu za rvače do 23 godine, koje se u Beogradu održavalo od 1. do 7. novembra.

Na ovom turniru je učestvovalo više od 600 sportista iz 60 zemalja, ali im se trag izgubio po slijetanju u Beograd.

To je potvrdio predsjednik Rvačke federacije Maroka, a ovo je novi slučaj u Beogradu uz nestanak trojice boksera iz Konga.

„Dvojica mladih sportista iz Maroka iskoristili su učešće na nedavnom Svjetskom prvenstvu u Srbiji da ilegalno napuste tu afričku zemlju“, objavio je Fuad Meskout, predsjednik Rvačke federacije Maroka.

On je to objelodanio na fejsbuk profilu, navodeći da je slučaj prijavljen policiji u Srbiji i ambasadi Maroka u Beogradu.

Tvrdi i da iza ovoga stoji kriminalna mreža za ilegalne imigracije, a nema informacija da su ovi sportisti tražili azil i nije poznato da li su još uvijek u Srbiji.

Potvrđeno je da je slučaj prijavljen srpskim, francuskim i marokanskim vlastima.

Ovo nije prvi put da marokanski sportisti pobjegnu čim dođu u Evropu. U septembru su tri odbojkašice pobjegle čim su sletjele u Italiju na Svjetsko prvenstvo koje je održano od 23. septembra do 3. oktobra.

U aprilu su dva marokanska boksera nestala po dolasku u Poljsku zbog učešća na AIBA omladinskom Svjetskom prvenstvu u boksu 2021.

Izvornova.rs

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve