Srijeda, 1 Maja, 2024
Rubrika:

“Ne borimo se opstanak ili Evropu, već za Sinišu Mihajlovića”

"Definitivno nije bio zadovoljan našim prvim poluvremenom protiv Breše, tako da smo to morali nadoknaditi u drugom dijelu"

Fudbaleri Bolonje danas će u okviru italijanske Serije A odmjeriti snage sa Romom.

Foto: Sportsnet.ca

Bolonja je dobro počela sezonu, a kako kaže fudbaler tog tima Nikola Sansone, poseban motiv imaju zbog trenera Siniše Mihajlovića koji se bori sa teškom bolešću.

“Njegova bolest nas je jako pogodila i tako je jaka veza između nas i trenera”, rekao je igrač Bolonje Nikola Sansone za “Sky Sport Italia”.

„Mi smo uistinu jedinstvena ekipa i divno je osjećati se tako povezano. Željeli smo da mu pružimo ugodno iznenađenje na putu od kuće s utakmice i posjetili ga”.

Mihajloviću je dijagnostikovana leukemija u julu i već je prošao jedan ciklus hemoterapije, ali je dobio dozvolu da sjedi na klupi prve dvije utakmice u sezoni.

Trenutno ne može da napusti bolnicu, ali je spreman videolinkom da prati današnji okršaj sa Romom.

„Volimo trenera jer je tako iskren, tako jasan i sviđa nam se ta iskrenost. Borimo se ne za opstanak ili Evropu, već za našeg gospodina Mihajlovića. Definitivno nije bio zadovoljan našim prvim poluvremenom protiv Breše, tako da smo to morali nadoknaditi u drugom dijelu”, poručio je Sansone.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve