Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

NBA: Zvijezda Finiksa osvojila trofej, 100 hiljada dolara u dobrotvorne svrhe

Slavni bek-šuter, kome je 23 godine je u finalu savladao dvije godine mlađeg saigrača, Deandrea Ejtona zašta mu je uslijedila nagrada od 100.000 dolara. Naravno, cjelokupan iznos je uplaćen u fond za žrtve virusa korona

Zvijezda Finiks Sansa, Devin Buker pobjednik je sinoć održanog humanitarnog takmičenja NBA igrača u video-igrici NBA2K20.

Buker, Foto: Nba.com

Slavni bek-šuter, kome je 23 godine je u finalu savladao dvije godine mlađeg saigrača, Deandrea Ejtona zašta mu je uslijedila nagrada od 100.000 dolara. Naravno, cjelokupan iznos je uplaćen u fond za žrtve virusa korona.

Pored dvojice finalista juče su u ovom onlajn takmičenju učestvovali: Kevin Durant, Derik Džons, Tre Jang, Harison Barns, Hasan Vajtsajd, Patrik Beverli, Donovan Mičel, Rui Hačimura, Mjall Potrer, Diandre Dramond, Demarkus Kazins, Zek Levin, Montrez Harel i Domantas Sabonis.

NBA je prekinula sezonu 11. marta kada je otkriveno da je centar Juta Džeza, Francuz Rudi Gober pozitivan na Kovid-19. Prvobitna suspenzija takmičenja je određena na 30. dana, ali nije relano da se krene sa mečevima prine polovine juna.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve