Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Napadnuti mladi košarkaši Srbije

Igrači su dobili slobodno popodne, a kako je javio potpredsjednik KSS, Igor Rakočević, tokom šetnje dogodio se incident kada ih je jedan čovek napao nožem

Kadetska košarkaška reprezentacija Srbije neće po dobrom pamtiti Evropsko prvenstvo u Udinama.

Foto: Arhiva

Igrači su dobili slobodno popodne, a kako je javio potpredsjednik KSS, Igor Rakočević, tokom šetnje dogodio se incident kada ih je jedan čovek napao nožem.

“Djeca su dobila slobodno da prošetaju, bili su zajedno u majicama Srbije, a onda je počeo da ih prati jedan Albanac, vozeći bicikl. Djeca su se sportski ponašala, rukom su mu pokazali da se skloni, ali je on postao još agresivniji, sišao je sa bicikla i počeo da ih juri nožem. Djeca su uspjela da pobjegnu i zatvore se u hotel”, izjavio je Rakočević za B92.

On je izrazio razočaranost organizacijom šampionata.

“Dosad nije postojalo nijedno lice koje bi vršilo obezbjeđenje naših igrača, ni u gradu ni u hotelu. Obratićemo se našoj ambasadi kako bismo dobili zaštitu. To što su naša djeca preživjela za ova 24 sata, to je strašno. Ne znam kako će moći sjutra da izađu na teren. Sreća pa smo tu mi iz saveza da im pružimo podršku”, dodao je Rakočević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve