Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Najava vedrijih dana ili nastavak sumraka

Fudbaleri Crne Gore večeras (20.45h) u paklenoj atmosferi na stadionu “Fadilj Vokri” napadaju Kosovo - meč koji za naše momke znači sa psihološkog i motivacionog aspekta, a za domaćina nastavak sna o plasmanu na EURO 2020.

Nikad sumornije kvalifikacije polako se bliže kraju, pretposljednja stanica za “sokolove” biće Priština, a želja našeg stručnog štaba i navijača bila bi ista – vidjeti napredak u igri kao najavu vedrijih dana pred naredne cikluse.

Fudbaleri Crne Gore večeras (20.45h) u paklenoj atmosferi na stadionu “Fadilj Vokri” napadaju Kosovo – meč koji za naše momke znači sa psihološkog i motivacionog aspekta, a za domaćina nastavak sna o plasmanu na EURO 2020.

“Želimo da iz ovog susreta izađemo pozitivni, sa dobrim iskustvom i dobrim rezultatom, što će nam biti važno za budućnost”, počeo je pres u Prištini selektor Crne Gore Faruk Hadžibegić.

Nema pesimizma

Ima li pesimizma u crnogorskoj selekciji i u javnosti zbog tekućih kvalifikacija – bilo je jedno od pitanja kosovskih novinara. “Kod nas nema”, jasan je bosanskohercegovački stručnjak. “Svjesni smo naše situacije na tabeli i da imamo mladu ekipu, da se vrši smjena generacije. Gledamo kako da nađemo najbolju selekciju za naredni ciklus. Meč sa Bugarskom je bio dobra opomena za nas pred vruć duel u Prištrini, jer su Kosovu neophodni bodovi.” Koji su aduti Kosova? “Nacionalni naboj i kolektiv”, bio je kratak Hadžibegić.

Sastav i Navijači

Selektor Crne Gore otkrio je da još nije siguran sa kojih 11 će početi večerašnji meč na stadionu legende beogradskog Partizana.

“Imam dvije dileme, koje ću nakon pres konferencije sa svojim stručnim štabom riješiti, ali u svakom slučaju mislim da ćemo imati tim koji može da napadne Kosovo”, istakao je Hadžibegić.

Zbog čega dileme?

“Jer želimo da isprobamo nešto i za naredni ciklus kroz ove teške utakmice.”

“Sokolove” će u Prištini čekati paklena atmosfera…Poželjno je uvijek da su navijači tu iako će ovog puta biti protiv nas. Još dok sam igrao za Sarajevo, u Prištini je bila sjajna atmosfera, tako da nas neće iznenaditi ni sada. Nadam se da ćemo umjeti da odgovorimo na pravi način”, zaključio je Hadžibegić, koji je istakao da osim kapitena Stefana Savića neće igrati Vukan Savićević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve