Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Mornar doveo admiralovog sina: Džastin Robinson stigao u Bar

Izabranici Mihaila Pavićevića protiv Ulma igraju 30. septembra, izvjesno je da Robinson neće biti u sastavu tima, a u periodu koji slijedi, nastojaće da se nametne stručnom štabu i izbori za mjesto u timu, koji ima velike ambicije kako u šampionatu i Kupu Crne Gore, tako u ABA ligi i Evrokupu

Košarkaši Mornara u generalnoj provjeri pred start Evrokupa i duel sa Ulmom u Nemačkoj, poraženi su od Budućnosti sa 99:87, a u Bar je stigao Džastin Robinson, sin legendarnog Dejvida Robinsona.

Robinson, Foto: KK Mornar

Izabranici Mihaila Pavićevića protiv Ulma igraju 30. septembra, izvjesno je da Robinson neće biti u sastavu tima, a u periodu koji slijedi, nastojaće da se nametne stručnom štabu i izbori za mjesto u timu, koji ima velike ambicije kako u šampionatu i Kupu Crne Gore, tako u ABA ligi i Evrokupu.

Čuveni Admiral je čitavu karijeru proveo u San Antoniju, osvojio je dvije titule, bio MVP NBA lige 1995. godine i sa Timom Dankanom bio član verovatno najboljeg centarskog tandema u istoriji košarke.

Godinu nakon što je postao MVP, dobio je sina Džastina, koji je 2015. dobio poziv da studira na Univerzitetu Djuk. Kao član čuvenog Univerziteta, Džastin je imao epizodnu ulogu, jer je za četiri godine odigrao svega 55 utakmica i prosječno postizao 1,6 poena, a u posljednjoj sezoni 2,8 poena po utakmici.

Džastin će u Baru, u pravoj porodičnoj atmosferi, imati priliku da pokaže da posjeduje kvalitet da igra na vrhunskom seniorskom nivou, a Barani su spremni da sačekaju Robinsona, koji bi u slučaju da se ne izbori za mjesto u prvom timu, bio proslijeđen na kaljenje. Da li u Mornar 2, ili neko drugu ekipu, ostaje da se vidi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve