Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Mitrović potpisao novi ugovor s Monakom: Ovo je više od običnog posla

Ove sezone Zvezdo je osvojio Evrokup i donio Monaku plasman u Evroligu i nakon takvog rezultata bilo je ponuda, ali je presudila želja da ostane u klubu u kojem je napravio sve što se moglo

Zvezdan Mitrović, simbol Monaka i čovjek koji je postavio granice u francuskoj košarci, ostaje u svom domu. Crnogorski stručnjak potpisao je novi, trogodišnji ugovor sa klubom iz Kneževine.

Ove sezone Zvezdo je osvojio Evrokup i donio Monaku plasman u Evroligu i nakon takvog rezultata bilo je ponuda, ali je presudila želja da ostane u klubu u kojem je napravio sve što se moglo.

– Bilo je logično da nastavim. Bilo je ponuda, boljih ponuda, ali moja karijera u Monaku je više od običnog posla Ovo je veća dimenzija, osjećam kao da smo zajedno gradili kuću, zajednički dom. Krenuli smo zajedno iz druge lige, rasli smo, sazrijevali, počeli da sanjamo i na kraju dosanjali. Novi ugovor je prirodan proces, saradnja na još tri godine je znak zajedničke želje da vežemo naše sudbine, kazao je Mitrović nakon potpisivanja ugovora.

Da podsjetimo, Mitrović je na kraju protekle sezone treći put u karijeri proglašen za najboljeg trenera u Francuskoj. U redove Monaka vratio se prošlog ljeta nakon dvije sezone u Asvelu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve