Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Mils: Želimo da ispišemo istoriju na Mundobasketu

Popularni Bumersi su u pripremnom meču za Mundobasket slavili sa 96:92 i upisali prvu pobjedu nad Amerikancima u istoriji

Najbolji igrač australijske košarkaške reprezentacije Peti Mils nije krio oduševljenje nakon trijumfa nad Sjedinjenim Američkim Državama pred više od 52 hiljade gledalaca.

Mils, Foto: Canberratimes.com.au

Popularni Bumersi su u pripremnom meču za Mundobasket slavili sa 96:92 i upisali prvu pobjedu nad Amerikancima u istoriji.

“Osjećaj je sjajan. Imali smo nevjerovatnu podršku. Igrali smo agresivno, uprkos tome što smo imali mnogo problema u igri. Nevjerovatno sam ponosan na to što predstavljam ove boje i što ih predstavljam na ovaj način. Radimo to kao tim, kao najbolji ortaci. Samo izađemo na teren i igramo za navijače”, istakao je Mils, najefikasniji igrač meča sa 30 poena.

Plej San Antonija je govorio i o tome šta očekuje od državnog tima na SP u kini.

“To je proces, naš tim mora da razmišlja korak po korak, ne smijemo da žurimo. Ova pobjeda je bila jedan korak ka našem krajnjem cilju, ka napretku. Želimo da uradimo nešto veliko na Svjetskom prvenstvu, da ispišemo istoriju”, objasnio je Mils.

Australija će u grupnoj fazi Mundobasketa igrati sa Kanadom, Senegalom i Litvanijom.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve