Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Mijović: Važan trijumf u situaciji kada nemamo pravo na kiks

U srijedu “plavi” dočekuju Oldenburg. Još jedan meč bez prava na grešku, ako žele da sačuvaju šanse za plasman dalje u Evrokupu

Košarkaši Budućnost Volija sinoć su savladali Krku u “Morači” u okviru ABA lige i vratili se na pobjednički kolosjek.

Foto: KK Budućnost

Trener Petar Mijović bio je zadovoljan izdanjem svoje ekipe.

“Izuzetno važan trijumf, iz serije negativnih rezultata došli smo u situaciji da u ABA Ligi i Evrokupu nemamo prava na kiks. U rasporedu koji smo imali nismo otvorili sezonu na pravi način i to nas je dosta psihološki opterertilo i gdje smo i pored najkonstantnijeg meča koji smo odigrali ove godine ipak bili dosta nervozni u nekim napadačkim odlukama i bazičnim stvarima što se tiče odbrane. Uspjeli smo da uhvatimo pravi ritam i da iz dobre odbrane dođemo do lakih poena, da podignemo razliku na dvocifrenu i onda je sve bilo mnogo lakše u drugom poluvremenu. Ono što moram da istaknem jeste da ekipa jako dobro radi, trenira, ponaša se dosta dobro u izvršavanju obaveza”, rekao je Mijović.

U srijedu “plavi” dočekuju Oldenburg. Još jedan meč bez prava na grešku, ako žele da sačuvaju šanse za plasman dalje u Evrokupu.

“Okrećemo se narednim mečevima, Oldenburgu koji je posljednja šansa za hvatanje voza za drugi krug i onda izuzetno bitan meč sa Megom u Beogradu”, dodao je Mijović.

Izvorcdm

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve