Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Mesi zakazao konferenciju za medije

Mesi je želio da ostane, njegova porodica još više, u Barseloni je 21 godinu, a ima 34. Sjutra će plakati i Mesi i svi navijači Barse, a i svi pravi ljubitelji fudbala

Lionel Mesi će održati konferenciju za medije u nedjelju u podne!

Danas je iz Katalonije stigla informacija da će kapiten održati svoju oproštajnu konferenciju već sjutra, nakon čega se očekuje da otputuje u Pariz na potpis ugovora sa Pari Sen Žermenom.

Mesi je do posljednjeg trenutka želio i vjerovao da će ostati u svojoj Barseloni, ali je očajna finansijska situacija spriječila klub da ga registruje, pa onda možete misliti šta se sve krije iza svega i koliko je zapravo katalonski klub u opštem rasulu.

Ono što bi zaista za kraj bilo pošteno i dostojanstveno, jeste da Mesi otkrije apsolutno sve. Jer, sigurno je da je Đoan Laporta sve upakovao, očigledno je da nije otkrio baš sve i da nije smio da potpiše krivicu ili barem dio nje zbog najsramnijeg poteza u istoriji kluba.

Zamislite samo da vam najbolji igrač u istoriji kluba odlazi besplatno, a da želi da ostane i da je pristao na sve moguće uslove da bi to ostvario. Da ima 50% manju platu, da potpiše do 2026. kako bi amortizovao zarade, ali nije vrijedjelo…

Mesi je želio da ostane, njegova porodica još više, u Barseloni je 21 godinu, a ima 34. Sjutra će plakati i Mesi i svi navijači Barse, a i svi pravi ljubitelji fudbala.

Nedjelja, 12.00, Leo Mesi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve