Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Mesi upalio alarm u Parizu i nagovijestio odlazak

Svi relevantni izvori su prenijeli da je Argentinac poslije titule prvaka svijeta u Kataru odlučio da produži ugovor sa Parižanima i da je potpis samo formalnost, ali se još uvijek nije desio i pitanje je da li će

Lionel Mesi još uvijek nije prelomio oko budućnosti, iako se činilo da je sve dogovorio sa Pari Sen Žermenom.

Svi relevantni izvori su prenijeli da je Argentinac poslije titule prvaka svijeta u Kataru odlučio da produži ugovor sa Parižanima i da je potpis samo formalnost, ali se još uvijek nije desio i pitanje je da li će.

Nisu poznati razlozi odugovlačenja tog posla, a da se nešto krije nagovijestio je Mesi izjavom za argentinski Ole.

– Uskoro punim 36 godina, bliži mi se kraj karijere. Ne znam šta ću da uradim, sve zavisi od nekoliko stvari – šokirao je Mesi sve u Parizu.

Očigledno da još uvijek nije donijeta konačna odluka, zbog čega PSŽ ima veliki razlog za brigu i može da izgubi asa već u junu kada mu istekne ugovor.

Na Parku prinčeva su od početka sezone insistirali da ga zadrže još jednu sezone, Mesi je insistirao da odgovor ponudi poslije Mundijala, ali iako se očekivalo da bude potvrdan još uvijek je sve neizvjesno.

Argentinski veteran više nije toliko siguran u projekat PSŽ-a, iako je s porodicom srećan u francuskoj prijestonici, ali bi radije da sagleda sve opcije. Jedna od njih je američki Inter iz Majamija, klub Dejvida Bekama, koji se nalazi bliže njegovoj Argentini.

Takođe, nikada nije krio da bi volio da se oproba u MLS ligi, otvoreno je pričao da mu se dopada život u Majamiju, a sada mu se pruža prilika da prihvati ponudu i završi sa vrhunskim fudbalom.

Spominjala se i Barselona, problem što Mesi i predsjednik Đoan Laporta nisu na istim “talasnim dužinama”, ali i pored toga postoji kontakt i niko ne smije da otpiše mogućnost povratka na Nou Kamp.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve