Srijeda, 1 Maja, 2024
Rubrika:

Mesi: Godina koju nikada neću zaboraviti

Nadam se da je i ova godina svima bila predivna i želim svima zdravlja i snage da u 2023. ostanemo srećni. Zagrljaj svima

Lionel Mesi je na odmoru u svojoj Argentini nakon što je na Svjetskom prvenstvu u Kataru iz petog pokušaja došao do najvećeg, a ujedno i jedinog trofeja koji mu je nedostajao u slavnoj karijeri.

Uskoro se vraća u Pari Sen Žermen, sa kojim će pokušati da osvoji Ligu šampiona, a jutros je poslao novogodišnju poruku, koju je prenijela španska “Marka”.

“Godina koju nikada neću zaboraviti je iza nas. Napokon mi se ostvario san kojem sam oduvijek težio. Ali ne bi ništa vrijedjelo da to ne mogu podijeliti sa predivnom porodicom, najboljom koju neko može imati. I sa prijateljima, koji me uvijek podržavaju i ne daju mi da ostanem dolje kad god padnem”, navodi se u obraćanju Mesija.

“Takođe, želim da sačuvam izuzetne uspomene zbog svih onih koji me prate i podržavaju, prilika da ovo putovanje podijelim sa vama je nevjerovatna. Doći ovdje gdje sam danas ne bi bilo moguće bez sve te podrške ljudi iz moje zemlje, Pariza, Barselone, kao i i mnogih drugih gradova iz mnogih zemalja odakle dobijam neizmjernu ljubav”.

“Nadam se da je i ova godina svima bila predivna i želim svima zdravlja i snage da u 2023. ostanemo srećni. Zagrljaj svima!”, napisao je 35-godišnji fudbaler PSŽ-a i argentinske reprezentacije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve