Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Melo o Portlandu: Našao sam novi dom

Blejzersi su u „mjehuru“ u Orlandu igrali odlično, izborili plej-of uprkos lošoj „startnoj poziciji“, ali su u prvoj rundi doigravanja eliminisani u duelu sa Los Anđeles Lejkersima

Krilni košarkaš Portland Trejlblejzersa Karmelo Entoni konačno pruža dobre partije poslije višegodinšnje krize u NBA. Otkad je postao član tima iz Oregona „Melo“ se odlično uklopio sa timom koji predvodi Demijan Lilard, a o tome je govorio za američke medije.

Entoni, Foto: Bleacherreport.com

Blejzersi su u „mjehuru“ u Orlandu igrali odlično, izborili plej-of uprkos lošoj „startnoj poziciji“, ali su u prvoj rundi doigravanja eliminisani u duelu sa Los Anđeles Lejkersima.

„Molim se da i sljedeće godine budem u Portlandu. Iskreno, mislim da sam ovdje našao novi dom. Veoma se lagodno osjećam u organizaciji, a sprijateljio sam se sa momcima u timu, a mislim i da ja odgovaram njima. U ovom trenutku svoje karijere mislim da je Portland najbolje mjesto za mene, najbolja situacija. Naročito imajući u vidu moje iskustvo – došao sam ovdje i pokazao sam ko sam i da mogu da ostanem dosljedan sebi. Zaista se nadam da će se Portland odlučiti da zadrži ovaj tim na okupu, kao i da će momci biti zdravi, pa da probamo da ostvarimo neki odličan rezultat“, izjavio je Karmelo Entoni.

Entoni je u NBA od 2003. kada su ga Denver Nagetsi izabrali kao trećeg na draftu iza Lebrona Džejmsa i Darka Miličića, a od tada je Melo napravio veliku karijeru u kojoj nijednom nije igrao u NBA finalu, ali je osvojio četiri medalje na Olimpijskim igrama – tri zlatne i jednu bronzanu.

Osim Denvera, Entoni je nastupao i za Njujork Nikse, Oklahoma Siti Tander i Hjuston Rokitse, prije nego što je 2019. došao u organizaciju iz Oregona.

https://twitter.com/KingJames/status/1297432917468225536?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1297432917468225536%7Ctwgr%5E&ref_url=http%3A%2F%2Fsportklub.rs%2FKosarka%2FNBA%2Fa340939-Melo-o-Portlandu-Nasao-sam-novi-dom.html

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve