Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Mediji: Roberto Manćini je bivši

Azuri su u četvrtak uveče eliminisani iz baraža za Svjetsko prvenstvo u Kataru poslije poraza od Sjeverne Makedonije, što je dovelo do katastrofalne atmosfere na Apeninima

Selektor fudbalske reprezentacije Italije, Roberto Manćini nalazi se pred otkazom, to danas javljaju italijanski mediji.

Azuri su u četvrtak uveče eliminisani iz baraža za Svjetsko prvenstvo u Kataru poslije poraza od Sjeverne Makedonije, što je dovelo do katastrofalne atmosfere na Apeninima.

Kako to u takvim situacijama biva prvi na udaru je selektor Manćini, a ako je vjerovati tamošnjim novinarima njegova smjena je samo pitanje trenutka.

Italijani su se nadali da poslje osvojenog Evropsko prvenstva, mogu da osvoje i Mundijal, ali su im snove srušili sjajna ekipa momaka iz Sjeverne Makedonije.

„Gazeta delo Sport“ javlja da će selektorsku ulogu preuzeti iskusni Marčelo Lipi, dok će mu pomoćnik biti Fabio Kanavaro.

Reprezentacija Italije svakako neće igrati uskoro neku zvaničnu utakmicu, tako da čelnici fudbalskog saveza imaju vremena da donesu odluku o selektoru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve