Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Marković: Bićemo jači na proljeće

Nikšićani će na proljeće juriti dva trofej a, ali budući da u prvenstvu zaostaju čak osam bodova za liderom, ekipom Budućnosti, jasno je da će ,,plavi imati prioritetni cilj da se posveti Kupu, gdje su uz Podgoricu, Budućnost i Petrovac stigli do polufinala… Ali, u redovima Nikšićana ne odustaju od krune bez borbe

Fudbaleri Sutjeske već dvije sedmice pripremaju se za drugi dio sezone.

Marković, Foto: Fscg.me

Nikšićani će na proljeće juriti dva trofej a, ali budući da u prvenstvu zaostaju čak osam bodova za liderom, ekipom Budućnosti, jasno je da će ,,plavi imati prioritetni cilj da se posveti Kupu, gdje su uz Podgoricu, Budućnost i Petrovac stigli do polufinala… Ali, u redovima Nikšićana ne odustaju od krune bez borbe.

“Svjesni smo na zaostatak, svjesni smo da nas čeka prilično težak posao, ali nećemo se unaprijed predati. Pokazalo se da se sve može promijeniti u dva-tri kola, tako da smatram da se i sadašnja slika može brzo promijeniti. Baš zbog toga, vjerujem da će borba za titulu trajati duže nego što neki smatraju”, kazao je napadač Nikšićana Božo Marković.

Sutjeska je bez većih promjena ušla u novi pripremni ciklus otišao je samo Milovan Petrović, internacionalac iz Sjeverne Makedonije, koji nije uspio da se nametne, a nakon dužeg perioda ponovo su u trenažnom procesu Stefan Cicmil i Milutin Osmajić. Ostaje da se vidi da li će se tandem iz Libije nametnuti, a jedini novajlija za sada je Marko Vuković iz Rudara.

“Nema velikih promjena kod nas, što je naravno pozitivno. Radimo naporno, svaki dan želimo da iskoristimo maksimalno. Dosta nekih stvari želimo da promijenimo i vjerujemo da ćemo u nastavku djelovati bolje i jače”, optimistički je istakao Marković.

Sutjeska je u prvom pripremnom meču savladala Dečić u Tuzima (2:0), a već danas dočekuje Bokelj.

“Imaćemo nekoliko provjera. Svaka utakmica priča je za sebe. Prije odlaska u Međugorje želimo da fizički napredujemo, da odradimo sve ono što je zacrtano, a onda će akcenat biti na taktičkim detaljima. U svakom slučaju, vjerujem da ćemo imati šta da pokažemo”, istakao je na kraju Marković.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve