Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Mandžukiću propao transfer u Katar

Hrvatski napadač ove sezone proživljava pravu agoniju u Juventusu gdje nakon dolaska Mauricija Sarija još uvijek nije upisao nijedan nastup za ovaj tim

Hrvatski napadač Mario Mandžukić juče je stigao u Katar kako bi potposao ugovor sa ekipom Al Duhail.

Foto: Metro.co.uk

Hrvat je trebao da potpiše ugovor na godinu i po prema kojem bi zaradio 10.5 miliona eura, a Juventus bi dobio 5.5 miliona eura odštete.

Ipak, italijanski mediji sada pišu da je sve čini se propalo jer je 33-godišnji napadač u posljednjim trenucima odlučio da odbije ponudu katarskog kluba i trebao bi se vratiti u Italiju.

Problem je navodno nastao jer dvije strane nijesu uspjele da nađu kompromis u vezi ekonomskih aspekata ugovora.

Mandžukiću je ove sezone propalo nekoliko transfera, a najbliži odlasku iz Juventusa je bio kada je takođe trebao da potpiše za drugi katarski klub, Al Rajan, ali je i u tom slučaju u posljednji tren sve stopirao, ali iz drugih razloga.

Hrvatski napadač ove sezone proživljava pravu agoniju u Juventusu gdje nakon dolaska Mauricija Sarija još uvijek nije upisao nijedan nastup za ovaj tim.

Nekoliko evropskih klubova bi željeli da ga vide u svojim redovima, a nakon posljednje informacije, čini se da će oni dobiti novu priliku da ga pokušaju dovesti.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve