Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Majami na 3-0 protiv Bostona, još pobjeda do velikog finala

Majami je imao 15 poena viška na poluvremenu, sveli su njihovog najboljeg igrača Džejsona Tejtuma na samo 14 poena i zasluženo vode 3:0 u seriji

Košarkaši Majamija nalaze se na korak od borbe za prsten, pošto su i u trećem meču finala Istočne Konferencije NBA lige savladali Boston rezultatom 128:102!

Majami je imao 15 poena viška na poluvremenu, sveli su njihovog najboljeg igrača Džejsona Tejtuma na samo 14 poena i zasluženo vode 3:0 u seriji.

Njihova dominacija još više dolazi do izražaja kada se vidi da je Tejtum ujedno bio i najefikasniji igrač Bostona i da je samo Džejlin Braun sa 12 bio dvocifren iz prve petorke.

Gejb Vinsent je sa 29 bio najefikasniji, dok je Dankan Robinson stigao do 22. Rezervista Kaleb Marin je takođe bio sjajan sa 18, a najbolji igrač Vreline Džimi Batler stao je na 16 poena i osam skokova.

Majami će u noći između utorka i srijede dočekati Boston u 4. utakmici finala, a kako trenutno stvari stoje za prsten će najvjerovatnije igrati protiv Denvera koji takođe sa 3:0 vodi u seriji protiv Los Anđeles Lejkersa.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve