Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Boston razbio Golden Stejt

Seltiksi su protiv ''ratnika'' upisali treću najubedljiviju pobjedu u istoriji franšize pošto su kao domaćin slavili sa 140:88.

Boston leti ove sezone, trenutno je najbolja ekipa lige, a njegovu snagu sinoć je najbolje osjetio Golden Stejt.

Seltiksi su protiv “ratnika” upisali treću najubedljiviju pobjedu u istoriji franšize pošto su kao domaćin slavili sa 140:88.

Najefikasniji u redovima Seltiksa bili su Džejlen Braun sa 29 i Džejson Tejtum sa 27 poena, dok je Pejton Pričard dodao 19. Kod gostiju najbolji su bili Lester Kinones sa 17 i Mozes Mudi sa 11 poena, dok je Stef Kari meč završio sa samo četiri postignuta poena.

Kelti su prvi na Istoku, dok su to od sinoć na Zapadu košarkaši Oklahome – oni su do liderske pozicije stigli trijumfom nad Finiksom 118:110.

Šej Gildžis Aleksander je bio najefikasniji u pobjedničkom timu sa 35 poena, dok je Džejlen Vilijams pobedi doprineo sa 22 poena.

Nestvaran meč imao je Jusuf Nurkić koji je oborio rekord Finiksa upisavši 31. skok na utakmici, a uz to je zabeležio i 14 poena i četiri asistencije. Najefikasniji u poraženom timu bio je Bredli Bil sa 31 poenom.

Vžan trijumf upisali su Los Anđeles Klipersi, koji su na krilima Kavaja Lenard (32 poena) savladali Minesotu sa 89:88.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Boston razbio Golden Stejt | Your Blog Domain
04.03.2024-09:44 09:44

[…] maillot de bain Right here is one other heavenly Right here is one supreme My dad says this plugin is amazingly superior! Boston leti ove sezone, trenutno je najbolja ekipa lige, a njegovu snagu sinoć je najbolje osjetio Golden Stejt. Seltiksi su protiv “ratnika” upisali treću najubedljiviju pobjedu u istoriji franšize pošto su kao domaćin slavili sa src40:88. Najefikasniji u redovima Seltiksa bili su Džejlen Braun sa 29 i Džejson Tejtum sa 27 poena…  » … […]