Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

Lambulić: Jedino mjerilo je teren, spremni smo za Dečić

Dres tima iz Plava nosiće povratnik Iilija Radunović, te novajlije Marveđo, doskorašnji član Mornara, Milisav Perošević, koji je pristigao iz Inđije, bivši mladi reprezentativac Armin Bošnjak i napadač iz Argentine Fausto Rodrigo

Fudbaleri Jezera igraće sjutra, u 13 sati, protiv ekipe Dečića utakmicu 20. kola Telekom 1. CFL.

Ekipa koju sa klupe predvodi iskusni stručanjak Mladen Lambulić doživjela je nekoliko promjena tokom zimske pauze. Ekipu je napustilo pet igrača Mujeci, Tmušić, Veljko Radenović, Raković i Muković, ali ih je isto toliko i pojačalo ekipu Jezera.

Dres tima iz Plava nosiće povratnik Iilija Radunović, te novajlije Marveđo, doskorašnji član Mornara, Milisav Perošević, koji je pristigao iz Inđije, bivši mladi reprezentativac Armin Bošnjak i napadač iz Argentine Fausto Rodrigo.

Lambulić je reko da su dobro odradili pripeme i da spremno čekaju ekipu Dečića, te da je kako kaže, teren jedino mjerilo.

“Cilj je jasan, želimo da ostanemo u ligi bez igranja baraž utakmica. Biće teško jer je svaka utakmica priča za sebe, ali ćemo uraditi sve što je u našoj moći da ispunimo cilj”, kaže Lambulić za Antenu M i dodaje…

“Da smo mogli da biramo, sigurno ne bismo htjeli da protivnik bude Dečić, ali šta je tu je, mi smo spremni. Ja sam ih gledao na pripremama u Turskoj u Antaliji. Jedino mjerilo je teren, oni su se pojačali i mi smo se pojačali. Oni su doveli zvučna imena i mi smo doveli igrače koji su nam bili potrebni. Teren može da donese nešto neočekivano. Mi ćemo pokusati da iskoristimo njihove oscilacije u igri, da li ćemo uspjeti, vidjećemo na kraju utakmice”, zaključio je Lambulić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve