Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

KSCG i Mtel potpisali novi sponzorski ugovor

Ugovor o produžetku saradnjepotpisali su predsjednik Košarkaškog saveza Nikola Peković i izvršna direktorica Mtel-a Tatjana Mandić. Saradnja je produžena za još godinu

Crnogorska kuća košarke i kompanija Mtel potpisali su novi sponzorski ugovor i produžili saradnju za još godinu dana.

Ugovor o produžetku saradnje potpisali su predsjednik Košarkaškog saveza Nikola Peković i izvršna direktorica Mtel-a Tatjana Mandić.

Peković je kazao da su u savezu izuzetno zadovoljni što će i u narednoj godini uz njih biti kompanija Mtel.

– Mtel dugo pokazuje veliku društvenu odgovornost, tako što pomaže najboljima u crnogorskom sportu. Košarka je sportski brend Crne Gore, a naši košarkaši i košarkašice koji igraju u najjačim takmičenjima od NBA lige, Evrolige, najjačih nacionalnih i regionalne ABA lige, prepoznatljivi su svima na planeti, rekao je Peković na konferenciji za novinare.

On je podsjetio da su crnogorske reprezentacije godinama dio košarkaške elite.

– To najbolje pokazuje činjenica da su seniori 26. na svijetu, a 14. u Evropi. Košarkašice na Svjetskoj rang listi zauzimaju 20. mjesto na planeti, a 11. na našem, kontinentu, rekao je Peković.

Prema njegovim riječima, u vremenu kada rastu cijene svega sve teže je organizovatri pripreme i putovanja za osam nacionalnih košarkaških selekcija koja igraju prestižna evropska takmičenja.

– Finansijska sredstva su nam neophodna, pa će nam podrška kompanije Mtel biti važna da nastavimo da bilježimo dobre rezultate i donosimo radost navijačima. Vjerujemo da naša saradnja može samo rasti u godinama koje dolaze, jer je najboljima mjesto uz najbolje. Nadam se da ćemo i u budućnosti nastaviti da sa Mteleovim logom na dresovima promovišemo Crnu Goru fer igrom i velikim pobjedama, rekao je Peković.

Izvršna direktorica Mtel-a Tatjana Mandić istakla je da je zadovoljkstvo biti već duži niz godina istinska podrška i prijatelj Košarkaškom savezu na putu do uspjeha.

– Potpisivanjem ugovora o sponzorstvu za 2022. kompanija Mtel ulazi u desetu godinu pružanja podrške našim reprezentativcima i pokazuje da čtvrsto vjeruje u njihov uspjeh. Košarkaška reprezentacija sada ponovo kreće u nopvu misiju i svjesni smo da to nijue mali izazov, ali se nadamo da ćemo ovim doprvnosom njihovom posvećenošću ostvariti velike rezultate, rekla je Mandić.

Ona je poželjela svim košarkaškim selekcijama puno uspjeha i da na na nekom narednom takmičenju crnogorsku javnost obraduje visokim plasmanom.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve