Srijeda, 1 Maja, 2024
Rubrika:

KRAJ BAJKE: Razilazi se tim Denver Nagetsa nakon osvajanja šampionskog prstena

Denver i Kolorado slave, a slavi i porodica Krenke! Otac Sten je vlasnik prave imperije i ''težak'' je 13.000.000.000 dolara, a  sinu Džošu koji vodi Denver Nagetse kao prvi čovjek franšize neće dati novac da sačuva šampionsku ekipu i sljedeće sezone

Bajka je gotova, slavlje se polako stišava, a realnost kuca na vrata. Sljedeće sezone bismo mogli da gledamo mnogo, mnogo drugačiji tim Denver Nagetsa.

Denver i Kolorado slave, a slavi i porodica Krenke! Otac Sten je vlasnik prave imperije i “težak” je 13.000.000.000 dolara, a  sinu Džošu koji vodi Denver Nagetse kao prvi čovjek franšize neće dati novac da sačuva šampionsku ekipu i sljedeće sezone

Milijarderi koji osim Denvera posjeduju još sedam sportskih klubova: Arsenal, ženski tima Arsenala (fudbal), Kolorado Avalanša (hokej), Kolorado Repids (fudbal), Kolorado Mamuts (lakros), Los Anđeles Gladijatore i Los Anđeles Gerile (esports) ne želi da plaća “porez na luksuz” koji plaćaju timovi koji pređu seleri kep koji je za narednu sezonu određen na 164.000.000 dolara. Zbog toga tim može da izgubi čak osam košarkaša koji su bili dio šampionskog tima.

Ukoliko se Sten Krenke ne predomisli već za nekoliko dana veliko slavlje moglo bi se pretvoriti u kraj kluba koji je po prvi put osvojio šampionski prsten.

Tako bi najbolji igrač NBA lige Nikola Jokić, koji sjutra dolazi na slavlje u rodni Sombor, mogao ostati bez kluba ineočekivano se naći u situaciji da bira novu sredinu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve