Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Konte: Mijenjam klubove jer mrzim lažljivce

Slavni Italijan, po mnogima jedan od najboljih trenera u Premijer ligi, najduže se zadržao u Juventusu (od 2011. do 2014. godine), a vodio je sa uspjehom Čelzi, Inter...

Antonio Konte, menadžer Totenhema, objasnio je ključni razlog zbog kog se tokom trenerske karijere nije u bilo kom klubu zadržao duže od tri sezone.

Slavni Italijan, po mnogima jedan od najboljih trenera u Premijer ligi, najduže se zadržao u Juventusu (od 2011. do 2014. godine), a vodio je sa uspjehom Čelzi, Inter…

– Jasan je razlog zbog kojih sam mijenjao sredine. Uvijek volim iskrenost. Ako mi kažete jednu stvar treba to da poštujete. Ne volim ljude koji su mi rekli jednu stvar, a onda tokom sezone ili dvije to promijene. Ako me slažete, nemate sreće sa mnom. Mrzim laganje i lažljivce – poručio je Konte.

Strateg ,,pijevaca“ je najavio najviše ciljeve, pa i napad na titule u Premijer ligi i evropskoj eliti. Londonski klub je preuzeo u specifičnom momentu velike rezultatske krize polovinom prošle sezone i uspio je izboriti četvrto mjesto.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve