Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Konor Mekgregor optužen da je silovao jednu ženu tokom finala NBA lige

Prema pisanju američkih medija, sve se dogodilo neposredno nakon pobjede Denver Nagetsa u Majamiju

Poznati MMA borac Konor Mekgregor optužen je da je silovao jednu žensku osobu na četvrtoj utakmici NBA finala u Majamiju. On negira te optužbe.

Prema pisanju američkih medija, sve se dogodilo neposredno nakon pobjede Denver Nagetsa u Majamiju, na utakmici na kojoj je Mekgregor bio u prvom planu jer je sjedeo kraj terena, a u poluvremenu je ppretukao maskotu Majami Hita do te mjere da je muškarac završio u bolnici.

Kasnije u toku večeri, on je nasilno napao jednu osobu u muškom toaletu. Advokatica Arijel Mičel, koja zastupa tu osobu, tvrdi da je obezbjeđenje NBA lige i Majami Hita pomoglo da se ta žena razdvoji od svog prijatelja i uguralo je u toalet, u kojem je već bio Mekgregor sa svojim obezbjeđenjem.

“Obezbjeđenje je odbilo da dopusti ženi da izađe, niti je dopustilo bilo kome, uključujući njenog prijatelja, da uđe u toalet”, navela je. Advokatica tvrdi da je Mekgregor ugurao jezik u usta žrtve i agresivno ju je ljubio”. Potom ju je zgrabio, pribio uz zid i pokušao da je primora na s**s. Mičel tvrdi da je napadnuta udarala laktom Mekgregora, što joj je omogućilo da pobjegne, a za njom je ostala torbica.

Prema navedenom, ona traži odštetu od NBA, Majami Hita i od Mekgregora. Sa druge strane, zastupnici MMA borca tvrde da ništa od navedenog nije istina.

“Gospodin Mekgregor neće biti zastrašen ovim”, navedeno je.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve