Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Kokorin i Mamajev izašli iz zatvora

Oni mogu da nastave fudbalsku karijeru i očekuje se da Kokorin potpiše novi ugovor sa Zenitom iz Sankt Peterburga, dok Mamaeva čeka raskid saradnje sa Krasnodarom, ali je interesovanje za transfer već pokazao trener Krila Sovjetova, crnogorski stručnjak Miodrag Božović

Ruski fudbaleri Pavel Mamaev i Aleksander Kokorin pušteni su danas na slobodu posle 11 mjeseci zatvora zbog fizičkog napada na državnog službenika Denisa Paka, prenose ruski mediji.

Foto: Russianfootball.com

Zatvor u Aleksejevki, ispred kojeg je bio prisutan veliki broj pripadnika medija, napustio je i Kokorinov brat Kiril nakon što je Okružni sud dao dozvolu za uslovnu slobodu, navodi lokalni Sport Ekspres.

Oni su početkom maja osuđeni jer su pretukli Paka, Kokorin na godinu i po dana, a Mamaev na godinu i pet mjeseci, prije nego što je Sud 6. septembra podnio zahtjev za uslovnu slobodnu.

Oni mogu da nastave fudbalsku karijeru i očekuje se da Kokorin potpiše novi ugovor sa Zenitom iz Sankt Peterburga, dok Mamaeva čeka raskid saradnje sa Krasnodarom, ali je interesovanje za transfer već pokazao trener Krila Sovjetova, crnogorski stručnjak Miodrag Božović.

Osuđeni su za huliganstvo i nasilje jer su 8. oktobra prošle godine pretukli ruskog političara Paka i njegovog prijatelja Sergeja Gaisina u jednom lokalu u Moskvi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve