Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Kavani odbio Bekama, tri velikana žele El Matadora

Za Kavanija u red su stali Atletiko, Junajted i navodno Juventus, on će na ljeto biti slobodan igrač. San mu je nekada bio Real, mnogi vjeruju da će zamijeniti Koštu u Atletiku, ali ne treba zaboraviti ni trag koji je ostavio u Italiji, igrajući za Napoli

Edinson Kavani neće u MLS. Jednostavno, smatra da ima još kvaliteta da igra na vrhunskom nivou, pa se zahvalio na ponudi Dejvidu Bekamu i njegovom Interu.

Kavani, Foto: Goal.com

Za Kavanija u red su stali Atletiko, Junajted i navodno Juventus, on će na ljeto biti slobodan igrač. San mu je nekada bio Real, mnogi vjeruju da će zamijeniti Koštu u Atletiku, ali ne treba zaboraviti ni trag koji je ostavio u Italiji, igrajući za Napoli.

Tamo mu i sada žive djeca, međutim, Kavani bi rado u Juventus, no taj transfer upravo zbog njegove prošlosti djeluje komplikovano.

On ima ponudu PSŽ da ostane.

“Edi razgovara sa klubom, sigurno zna da je PSŽ pravo mjesto da nastavi karijeru, on je jedan od pet igrača sa kojima se uvijek konsultujem”, kaže Tuhel.

Ipak, spekuliše se da bi ostanak Nejmara ubrzao odluku “El Matadora” da napusti Pariz poslije sedam godina. Urugvajac je za “Svece” odigrao 283 utakmice i dao 195 golova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve