Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Katarina Bulatović napušta Budućnost i seli se u Đer

Bulatović blizu odlaska iz Budućnosti.

Katarina Bulatović će u narednih nekoliko dana vjerovatno napustiti Budućnost i preseliti se u Đer, a za crnogorsku rukometašicu interesovanje su pokazivali i ruski Rostov, te Šiofok iz Mađarske.

Foto: Zrkb

Prošle godine Bulatović je bila članica Rostova. Iako je u zrelim rukometnim godinama, samim tim što će i naredne sezone igrati jaka takmičenja, mogla bi, ukoliko ,,lavice” izbore vizu za Olimpijske igre, da dočeka priliku i upiše treće učešće na najvećoj sportskoj smotri.

Rukometašica Budućnosti osvojila je četiri trofeja Lige šampiona, tri puta igrala polufinala, a sa “plavima” se dva puta pela na krov Evrope. Prvi veliki trofej osvojila je u dresu danskog Slagelsa.

Najveći uspjeh u dresu reprezentacije ostvarila je 2012. godine osvajanjem srebrne olimpijske u Londonu i zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u Beogradu. Od Katarine se očekuje maksimum u nastupajućim obavezama četvrtfinalu Lige šampiona.

Podgoričankama na putu do završnog turnira elitnog takmičenja stoji norveški Vajpers. Prvu utakmicu ,,plave” igraju kod kuće 7. aprila.

Izvorpobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve