Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

Karlosa Alkaraza “isprašio” Anonimni Mađar Fabian Marožan

Totalni teniski anonimus Marosan pobijedio je Alkaraza nakon sat i 40 minuta igre sa 6:4, 7:6 (4) i plasirao se u osminu finala jednog od najcjenjenijih turnira svijeta.

Senzacionalnu pobjednu u trećem kolu Mastersa u Rimu ostvario je anonimni Mađar Fabian Marožan, koji je sa turnira izbacio Španca Karlosa Alkaraza, koji će od narednog ponedjeljka po treći put u karijeri biti broj 1.

Totalni teniski anonimus Marožan pobijedio je Alkaraza nakon sat i 40 minuta igre sa 6:4, 7:6 (4) i plasirao se u osminu finala jednog od najcjenjenijih turnira svijeta.

Marožan ima 23 godine, trenutno se nalazi na 135.mjestu ATP liste, a najbolji rejting mu je 128. pozicija što dovoljno govori kakva se senzacija dogodila danas u “Vječnom gradu”.

Mogao je Marožan i brže da završi meč pošto je pri rezultatu 3:3 napravio brejk, ali je Alkaraz odmah uzvratio da bi Mađar novu šansu za brejk propustio pri rezultatu 5:5.

u taj breku sve je bilo na strani Alkaraza, koji je odmah napravi mini brejk, poveo sa 4:1 i nakon toga izgubio sve poene, i time i set i meč.

Protivnik Marožana u osmini finala biće hrvatski teniser Borna Ćorić koji je ranije danas eliminisao Španca. Roberta Karbaljesa Baenu sa 7:6, 6:1

 

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve