Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Kalezić: Sezona je protekla odlično, bili smo nadomak finala Kupa

Korpulentni fudbaler sredine terenabio je važan šraf u sistemu trenera Marčića sa kojim je imao više nego dobru saradnju

Petrovac je u nedavno završenoj sezoni otišao korak dalje u odnosu na par prethodnih godina kadaje ostajao u ligi preko baraža.

Foto: Reprezentacija.me

Ovoga puta je status prvoligaša regulisan u regularnom dijelu prvenstva tokom kojeg su ,,nebo-plavi jedno vrijeme bili u vrhu tabele (završili sedmi).

Je’ li moglo bolje? Moglo je, posebno u Kupu, gdje su izabranici Rudolfa Rokija Marčića bili viđeni u borbi za trofej slavili su kao gosti 1:0 u polufinalu protiv Lovćena, a onda doživjeli šokantan poraz pod Malim brdom 4:0.

Jedan od igrača koji je obilježio takmičarsku godinu Petrovčana je Miloš Kalezić, zadnji vezni, koji je postigao sedam pogodaka, od kojih je gotovo svaki bio evro gol.

“Sezona je protekla odlično. Bilo je trenutaka kada smo igrali možda i najbolji fudbal u ligi, dugo bili najprijatnije iznenađenje, ali posustali smo pri kraju. Sputale su nas povrede i kartoni u ključnim mo, mentima, kao i nedostatak individualnog kvaliteta. Nažalost, propustili smo dobru šansu da budemo među četiri najbolje plasirane ekipe na tabeli. Zal ostaje i zbog Kupa. Bili smo nadomak finala, imali pozitivan rezultat u polufinalu, ali desio nam se pad u revanšu sa Lovćenom pred našim navijačima. Ipak, moramo da budemo zadovoljni jer smo bili uspješniji nego godinu ranije”, rekao je Kalezić.

Korpulentni fudbaler sredine terenabio je važan šraf u sistemu trenera Marčića sa kojim je imao više nego dobru saradnju.

“Pružao sam u kontinuitetu kvalitetne partije, bilo je i dosta golova i asistencija, a za to je sigurno zaslužan trener Marčić koji je iz mene izvukao maksimum. Imali smo vrhunsku saradnju, što mi je pomoglo da brzo uđem u formu kada sam se vratio u crnogorski fudbal”, poručio je dvadesetpetogodišnji vezista razornog udarca.

Marčić će i naredne takmičarske godine sa klupe predvoditi Petrovac, a gdje će Kalezić, kome je istekao ugovor pod Malim brdom. Skrenuo je pažnju zapaženim igrama, kontaktiralo ga je nekoliko klubova, ameđu njima su i ,,nebo-plavi koji ne skrivaju želju da produže saradnju sa Kalezićem.

“Moji planovi su da što prije riješim status, a to bi trebalo da se dogodi narednih dana. Ima dosta interesovanja i od domaćih i inostranih klubova, ali nijesam žurio sa izborom. Uprava Petrovca hoće da me zadrži i rade na tome, pregovori su u toku, tako da ne isključujem soluciju da i naredne sezone igram pod Malim brdom, gdje sam vrlo dobro primljen i osjećam se lijepo”, zaključio je Kalezić, jedan od najboljih veznih igrača lige.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve