Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Junajted kup: Đoković ponovo očajan kad igra za reprezentaciju, Australija lako do polufinala

I u ovom meču kao nedavno u Dejvis kupu, poraz Đokovića uticao je ispadanje Srbije iz daljeg takmičenja, što sada već postaje pravilo

Australija je lakše nego što je to bilo očekovano savladala Srbiju i plasirala se u polufinale Junajted Kupa. Sve je bilo gotovo još poslije prva dva duela.

Aleks De Minor je savladao Novaka Đokovića, Ajla Tomljanović je bila bolja od Natalije Stevanović, Australija se prilično lako plasirala u polufinale Junajted Kupa.

Da je potpuno zdrav i da nije bilo povrede lakta, ne bi vjerovatno bilo ni dileme u duelu Novaka Đokovića i Aleksa de Minora (0:2). Bez ikakvog potcjenjivanja inače sjajnog australijskog tenisera. Đoković se nakon meča požalio da je igrao povrijeđen, ali da će biti spreman za predstojeći Australijan open.

I u ovom meču kao nedavno u Dejvis kupu, poraz Đokovića uticao je ispadanje Srbije iz daljeg takmičenja, što sada već postaje pravilo. Igra Đokovića bila je za njega daleko od prosječne, a to se uglavnom događa kada nastupa za Srbiju. Sa druge strane, Đoković kada igra turnire pod svojim imenom prilično dominatno dolazi do titula i trofeja.

Nakon poraza Đokovića, Usledio je duel Ajle Tomljanović i Natalije Stevanović, zbog premora ranije najavljena Olga Danilović nije se pojavila na terenu.

U ovom meču nije bilo nikakvih dilema, rođena Zagrepčanka koja igra pod australijskom zastavom ubjedljivo je porazila djevojku koja je trenutno drugi reket Srbije, rivalki je prepustila tek dva gema – 6:1, 6:1.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Krsto
04.01.2024-15:37 15:37

Nole Djole svrseni ucenik osnovne skole, igra samo za sebe a srbuje za pare…Kad igra za reprezentaciju onda ga placa drzava Srbija i to jako malo… Zato on za repku igra sa 20% snage i samo pazi da se ne povrijedi…Koliko NOLE zaista voli Srbiju i koliki je Srbin najbolje svjedoci podatak da toj drzavi nikad u zivotu nije platio ni dinara poreza…