Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Jugopetrol novi sponzor KSCG

Jednogodišnji ugovor potpisali izvršni direktor Jugopetrola Vasilis Panagopoulos i predsjednica Košarkaškog saveza Jelena Dubljević.

Kompanija Jugopetrol AD EKO bezinske stanice novi je sponzor Košarkaškog saveza, saopšteno je iz te asocijacije.

Navodi se da su jednogodišnji ugovor potpisali izvršni direktor Jugopetrola Vasilis Panagopoulos i predsjednica Košarkaškog saveza Jelena Dubljević.

Dubljević je, nakon potpisivanja ugovora, kazala
je da Košarkaški savez saradnjom sa Jugopetrolom obezbjeđuje nekoliko značajnih olakšica za klubove.

“Najavila sam ranije da ćemo pomoći klubovima u više segmenata, a jedna veoma važna stvar jeste da će učesnici Lige mladih imati besplatne putne troškove za gostovanje. U realizaciji tog plana pomogla nam je komplanija Jugopetrol, sa kojom je danas potpisan sponzorski ugovor na obostrano zadovoljstvo”, rekla je Dubljević.

Ona je istakla da Jugopetrol društveno odgovorna kompanija i da vjeruje da su na početku uspješne saradnje.

Izvršni direktor kompanije Jugopetrol Vasilis Panagopoulos poručio je da je veliko zadovoljstvo što su od danas partneri crnogorske kuće košarke.

“Sa zadovoljstvom želim da saopštim da Jugopetrol AD, EKO benzinske stanice, ulaze u partnerstvo sa Košarkaškim savezom Crne Gore, čime potvrđujemo našu posvećenost unaprijeđenju sportske izvrsnosti”, rekao je Panagopoulos.

On je naglasio da saradnja predstavlja ne samo dokaz predanosti razvoju košarke u Crnoj Gori, već označava i nastavak snažne podrške sportu, nakon značajnog partnerstva sa Crnogorskim olimpijskim komitetom.

“Kao dio te posvećenosti, EKO brend nastavlja aktivno podržavati nacionalne košarkaške selekcije na međunarodnom nivou. Radujemo se uspješnoj saradnji, koja će doprinijeti daljem uspjehu crnogorske košarke kako na nacionalnom, tako i na međunarodnom nivou”, kazao je Panagopoulos.

Potpisivanju ugovora prisustvovali su i generalni sekretar Darko Ivanović, direktor Dragan Vukčević, selektor muške reprezentacije Boško Radović i pravnica Olgica Borovinić, kao i predstavnica kompanije Jugopetrol Sara Ivanović Božović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve