Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Još jedno sjajno veče Luke Dončića, ali Dalas izgubio od Seltiksa

Slovenac je na ovom meču ubacio 34 poena i dodao još devet asistencija i šest skokova

Košarkaši Dalas Maveriksa poraženi su na gostovanju Boston Seltiksima 116:106 u meču NBA lige odigranom u noći između ponedjeljka i utorka.

Foto: Sportskeeda.com

Seltiksi nakon devet mečeva u novoj NBA sezoni imaju samo jedan poraz, a sinoć su pred svojim navijačima bili bolji od Dalasa. Domaći su imali dobar ritam od početka meča, a prvu dionicu dobili su sa 25:21.

U drugoj četvrtini bolje su igrali Maveriksi i uspjeli su da anuliraju prednost protivnika, a na poluvrijeme se otišlo kod rezultata 54:54. Veoma izjednačena igra nastavila se i u drugom poluvremenu.

Seltiksi su uspjeli u trećoj dionici da naprave prednost od pet poena, pa su pred posljednju četvrtinu vodili sa 84:79. Dalas je pokušao do kraja meča da dođe do egal završnice i preokreta, ali Boston to nije dopustio i na kraju domaći su upisali pobjedu rezultatom 116:106.

Boston je do osme pobjede ove sezone vodio Kemba Voker koji je ubacio 29 poena i dodao po pet skokova i asistencija. Istakao se i Džejlen Brun sa 25 poena i 11 skokova.

U ekipi Dalasa ponovo je briljirao Luka Dončić, ali je ovaj put izostala podrška saigrača. Slovenac je na ovom meču ubacio 34 poena i dodao još devet asistencija i šest skokova. Dončić je još jednom potvrdio da igra zaista u fantastičnoj formi ove sezone.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve