Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Johanson: Blizu smo cilja, ali ćemo već sjutra morati da odradimo vrhunski posao

“Lavice” su se približile mjestu u olimpijskim kvalifikacijama za Tokio, a eventualni trijumf nad Ruskinjama, donio bi izabranicama Pera Johansona priliku da se uključe u borbu za medalje

Poslije pobjede nad Japanom, crnogorske rukometašice igraju sjutra protiv Rusije možda i ključni meč u borbi za plasman u polufinale Svjetskog prvenstva.

Johanson, Foto: IHF

“Lavice” su se približile mjestu u olimpijskim kvalifikacijama za Tokio, a eventualni trijumf nad Ruskinjama, donio bi izabranicama Pera Johansona priliku da se uključe u borbu za medalje.

“Blizu smo zacrtanog cilja, ali ćemo morati da odradimo vrhunski posao da bi uradili ono zbog čega smo došli. U dobroj smo poziciji, ali još ništa nije odlučeno. Neophodno je da odigramo dobro protiv Rusije i onda bi utakmica sa Švedskom mogla da bude odlučujuća. Nećemo kalkulisati, radimo naporno svakog dana i na kraju ćemo pogledati tabelu i vidjeti gdje smo”, rekao je selektor Per Johanson.

Naš sljedeći rival je u odličnoj formi, pobijedio je u prethodnih šest utakmica i sigurno će kao favorit dočekati meč sa Crnom Gorom.

Međutim, i naše djevojke su u dosadašnjem dijelu šampionata pokazale da mogu da igraju sa svima i da imaju kvalitet za najveće domete.

Sjutrašnji duel u Kumamotu počeće u sedam sati po našem vremenu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve