Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Ivanović iz Budućnosti prešao u Dečić

Crnogorski reprezentativac odlučio se da promijeni sredinu, nezadovoljan visinom premija koje bi trebalo da pripadnu igračima i stručnom štabu u slučaju dobrog rezultata u Evropi

Igor Ivanović, nakon neočekivanog rastanka sa ekipom Budućnosti, karijeru nastavlja u Dečiću.

Crnogorski reprezentativac odlučio se da promijeni sredinu, nezadovoljan visinom premija koje bi trebalo da pripadnu igračima i stručnom štabu u slučaju dobrog rezultata u Evropi.

“Nekad je važnije biti čovjek i povući se, pa makar i na svoju štetu, nego ostati i biti zarobljen u svom tom ludilu koje još uvijek traje”, napisao je tokom prethodnog dana Ivanović na Instagramu.

Podsjetimo, on nije konkurisao za prvu utakmicu kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Lapija pod Goricom, gdje je naš predstavnik slavio sa 2:0.

Razlog je narušena relacija Ivanovića i glavnog čovjeka Budućnosti Veselina Mijača.

Brzonogi ofanzivac je igrao za Budućnost od 2018. godine, a u ,,plavo-bijelom“ dresu je na 113 ligaških nastupa 38 puta bio strijelac.

Prethodno je bio član Sutjeske, Rudara, OFK Beograda i Zire iz Azerbejdžana.

Dečić se takmiči u kvalifikacijama za Ligu konferencija, a u četvrtak će u Podgorici, na gradskom stadionu, odigrati revanš protiv Dinamo Minska. Prvi susret je okončan 1:1.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve