Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Ivan Perišić se vratio u Hajduk

Perišić je iz Totenhama stigao na pozajmicu do kraja sezone, a nakon toga će potpisati jednogodišnji ugovor sa splitskim klubom.

Saga je konačno privedena kraju, Ivan Perišić se vratio u Hajduk i izazvao je oduševljenje navijača splitskog kluba.

More komentara zatrpalo je Hajdukove profile na društvenim mrežama. Perišić je iz Totenhama stigao na pozajmicu do kraja sezone, a nakon toga će potpisati jednogodišnji ugovor sa splitskim klubom.

Za splitske bile bi trebao debitovati u ovoj sezoni kada se oporavi od povrede ukrštenih  ligamenata.

“Započeli smo prije tri godine povratko Lovre Kalinića, pa Marko Livaja, Nikola Kalinić, Danijel Subašić i sada vrhunac s Ivanom Perišićem. Ugovor o posudbi je do 30. lipnja. Ivan će igrati za jedan euro. Nema pritiska kad će se vratiti. Naš glavni cilj je sljedeća sezona. On će biti u Hajduku i sljedeće sezone. Dogovorili smo i bonuse za grupnu fazu europskih natjecanja. Dogovorili smo i za dva prijelazna roka, i u ljeto i u zimu se može napraviti transfer”, kazao je predsjednik Hajduka  Lukša Jakobušić.

Perišića je po povratku priznao da je bilo mnogo uzbuđenja i nesanice zbog činjenica da se vraća u klub iz kojeg je i otišao u inostranstvo.

“Bilo je problema sa spavanjem. Hvala svima na dobrodošlici. Počeo sam trčati prije 10-15 dana. Sve je uredu. Nadam se da ću što prije biti na terenu. Povratak bi mogao biti u aprilu, ali ne znam tačno kada. Pratimo svaki korak, nećemo žuriti. Idem u Beograd, tamo sam 80 posto rehabilitacije napravio s doktorom Milutinovićem koji me prati. Napredujemo dobro. Radimo svaki dan, cijeli dan. Krajem februara se vraćam u Split. Ljetos je bilo blizu dogovora, ali nije se dogodilo. Ovo je novi test za mene, za moju glavu. Sve ide dobro za sada, vratiću se još bolji”, kazao je danas u Splitu na konferenciji za novinare Perišić.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve