Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Hadžibegić: Srbi su najbolji u ex Yu, nije mi jasno kako su ispali od Škotske

Srbija nije odigrala previše dobrih mečeva otkad je na klupi bivši crnogorski selektor. U 90 minuta pobijedila je samo Luksemburg, dok je u Norveškoj slavila nakon produžetaka

Selektor Crne Gore Faruk Hadžibegić smatra da Srbija ima najjači tim na prostoru bivše Jugoslavije.

Hadžibegić, Foto: Fscg.me

Zbog toga je šef stručnog štaba “sokola” iznenađen što ekipa Ljubiše Tumbakovića nije uspjela da se plasira na Evropsko prvenstvo.

“Mislim da reprezentacija Srbija ima najbolji tim na prostoru bivše SFRJ, nije mi najjasnije šta se dogodilo protiv Škotske, ali negdje se moglo i pretpostaviti da bi se mogao desiti neplaniran rezultat”, rekao je Hadžibegić za portal Mondo.ba.

Ipak, Srbija nije odigrala previše dobrih mečeva otkad je na klupi bivši crnogorski selektor.

U 90 minuta pobijedila je samo Luksemburg, dok je u Norveškoj slavila nakon produžetaka.

“Meni je najveće upozorenje bio meč sa Luksemburgom u kvalifikacijama, koji su Srbi pobijedili vrlo, vrlo teško (3:2). Tada se upalilo crveno svejtlo meni kao gledaocu i vidio sam da se nešto dešava. Ne znam da li je Srbija potcijenila protivnika ili su mislili da je sve gotovo poslije 2:0. Ili meč sa Škotskom za plasman na EURO. To su morali dobiti u Beogradu, a jedva izvukli neriješeno i na kraju ispali na penale. Stvarno mi je vrlo teško pronaći razloge za neuspjeh jer su ponavljam, po mom mišljenju, su najkvalitetniji tim sa naših prostora”,zaključio je Hadžibegić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve