Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Golemac: Budućnost je odlična ekipa i može da ide do kraja

U direktnom okršaju za prolaz među osam najboljih, Ljubljančanima je odgovarao poraz i do tri poena razlike, ali je Budućnost bila bolja i slavila sa 79:66

Trener košarkaša Cedevita Olimpije Jurica Golemac je nakon poraza od Budućnosti izjavio da klub iz Podgorice može daleko da dogura u Evrokupu.

U direktnom okršaju za prolaz među osam najboljih, Ljubljančanima je odgovarao poraz i do tri poena razlike, ali je Budućnost bila bolja i slavila sa 79:66.

– Nijesmo bili dovoljno dobri da pobijedimo, nismo se prilagodili kriterijumu, koji nam nije odgovorao, a to je naša greška. Naravno, Budućnost je odlična ekipa i može da ide do kraja, kazao je Golemac.

Plej Cedevita Olimpije Kendrik Peri nije bio na očekivanom nivou kada se meč u Morači lomio. Promašivao je bacanja, šuteve za tri…

– Dozvolili smo košarkašima Budućnosti 15 ofanzivnih skokova, što je previše u tako važnoj utakmici. Možemo tražiti izgovore, ali očigledno je rival želio pobjedu malo više od nas. Meč traje 40 minuta. Kad je trebalo da budemo najviše pribrani, popustili smo. Možemo kriviti sudije, ali u odlučujućim trenucima nismo imali potrebnu energiju. Moramo se suočiti sa sobom, pred nama je duga sezona, rekao je Peri.

Cedevita Olimpija sada može potpuno da se posveti ABA ligi, gdje cilja plasman u plej-of.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve