Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Gojković: Definitivno nam nešto nedostaje da bi sve ovo bilo na većem nivou

Nakon poraza od Španije u drugom kolu, ''ajkule'' su izgubile i u trećoj rundi turnira Svjetskog kupa – u Podgorici je bila bolja Srbija 11:9

Selektor vaterpolista Crne Gore Vladimir Gojković kaže da našem nacionlnom timu nešto nedostaje kako bi u svoju korist rješavao utakmice protiv najozbiljnijih evropskih selekcija.

Nakon poraza od Španije u drugom kolu, “ajkule” su izgubile i u trećoj rundi turnira Svjetskog kupa – u Podgorici je bila bolja Srbija 11:9.

“Ponavljaju nam se neke stvari od prošlog ljeta. U ovom meču smo počeli da padamo sredinom druge četvrtine i ti padovi se stalno dešavaju. To nije dobro. Zadovoljniji sam utakmicom sa Španijom nego večerašnjom, sem samog početka utakmice. Nemamo kontinuitet i ne pokazujemo ga u duelima sa ovim ekipama”, rekao je Gojković.

Crna Gora večerašnjim porazom značajno je umanjila šanse za plasman na F8 Svjetskog kupa.

“Znali smo da su Španija, Srbija i Grčka u ovom momentu individualno kvalitetnije. Mi pokušavamo da na kolektivu gradimo igru. Definitivno nešto nedostaje da bismo sve ovo podigli. Ne mislim da smo individualno najjači, ali ima momenata kada to izgleda dobro”, istakao je Gojković.

Ostali su još mečevi sa Australijom (nedjelja od 17.30) i Grčkom (utorak, 19.30).

“Čekaju nas dva teška meča. Moraćemo da pobijedimo neku od ovih velikih ekipa ako želimo da dođemo na taj nivo. To je prvi cilj, a nije dobro što nismo zadržali periode dobre igre i što ih nismo iskoristili”, kazao je Gojković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
12.03.2023-00:55 00:55

Definitivno Gojković i Đuro Marić miniraju vaterpolo u Crnoj Gori! Definitvno je da neznalice i zlonamjernic lap pto su oni treba da se miču sa pozicija koje pokrivaju i da idu ća iz Crnogorskog vaterpola.