Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Gereben se oporavila od opake bolesti: Mađarska košarkašica pobijedila leukemiju i vratila se na teren

Livia je u proteklih 12 mjeseci imala veliki broj intenzivnih tretmana, presađena joj je i koštana srž i sve to uticalo je da se ponovo nađe na parketu, pobijedivši opaku bolest. I baš zbog toga su svi bili oduševljeni kada se pojavila na okupljanju reprezentacije prije nekoliko dana

Da se snagom volje postiže nemoguće potvrđuje priča koja nam dolazi iz Mađarske – mlada košarkašica Livia Gereben vratila se se na teren, nakon što joj početkom 2019. dijagnostifikovano da ima leukemiju.

Gereben, Foto: Printscreen/Instagram

Livia je u proteklih 12 mjeseci imala veliki broj intenzivnih tretmana, presađena joj je i koštana srž i sve to uticalo je da se ponovo nađe na parketu, pobijedivši opaku bolest.

I baš zbog toga su svi bili oduševljeni kada se pojavila na okupljanju reprezentacije prije nekoliko dana.

“Osjećam se kao da sam došla kući. Bila sam toliko uzbuđena da skoro nisam ni spavala. Veoma sam se radovala što ću ponovo vidjeti saigračice jer ove godine skoro nikoga od njih nisam vidjela”, rekla je Gereben.

Mlada košarkašica vratiće se i igranju na klupskom nivou, jer je sa klubom koji ju je podržavao sve vrijeme lečenja potpisala novi ugovor.

Gereben je upisala veliki broj nastupa za Mađarskku, oprobala se i u turnirima “3 na 3”, baš kao i na Evropskom prvenstvu.

https://www.instagram.com/p/CCTcUtmHEuJ/?utm_source=ig_embed

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve