Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

Dušan Vlahović malo za pobjedu u derbiju Italije

Inter je remijem u Torinu sačuvao lidersku poziciju i dva boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Juventus.

Derbi Italije završen je bez pobjednika, pošto su Juventus i Inter u Torinu igrali neriješeno (1:1) u 13. kolu Serije A, tako da su gostti sačuvali liderisku poziciju na tabeli sa dva boda više od rivala.

Juventus je u 27. minutu poveo i privremeno došao na lidersku poziciju na tabeli – Dušan Vlahović je uzeo loptu Damfrisu, uposlio Kjezu, koji je sa lijeve strane ubacio loptu u kazneni prostor, a srpski reprezentativac dočekao asistenciju i doveo svoj tim u vođstvo.

Prednost domaćina trajala je samo pet minuta, pošto su gosti izjednačili u 32. minutu nakon akcije Zomera, Damifrisa i Barela lopta je stigla do Tirama, koji je centrirao, a na pravom mjestu bio Lautaro Martinez za ispostavilo se konačnih 1:1.

U nastavku utakmice oba tima kao da su bila zadovoljna rezultatom i više čuvala svoj gol, nego što su pokušavali da ugroze protivnički, tako da su mreže mirovale, a nije bilo ni većih uzbuđenja.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Maillot de bain Dušan Vlahović malo za pobjedu u derbiju Italije | Village Global
27.11.2023-02:55 02:55

[…] maillot de bain Right here is one more glamorous Right here is one glamorous My awesome sister says this plugin is extraordinarily improbable. Derbi Italije završen je bez pobjednika, pošto su Juventus i Inter u Torinu igrali neriješeno (1:1) u 13. kolu Serije A, tako da su gostti sačuvali liderisku poziciju na tabeli sa dva boda više od rivala. Juventus je u 27. minutu poveo i privremeno došao na lidersku poziciju na tabeli – Dušan Vlahović je uzeo […… Meet this mammoth These shuffle-ins are rather indispensable. La suite… […]