Nedjelja, 19 Maja, 2024
Rubrika:

Dušan Bakić: Protiv Srbije najvažnija utakmica

Crna Gora još uvijek ima šanse za plasman na Evropsko prvenstvo, a mnogo toga biće jasnije poslije utakmice sa Srbijom.

Crnogorski reprezentativac Dušan Bakić kazao je da će ekipa protiv Srbije pružiti maksimum, kako bi ostala u igri za plasman na Evropsko prvenstvo,ali i da je prijateljski meč protiv Libana veoma važan.

Crna Gora još uvijek ima šanse za plasman na Evropsko prvenstvo, a mnogo toga biće jasnije poslije utakmice sa Srbijom.

“Srbija je jedna od najvažnijih utakmica i svi se nadamo najboljem. Prije toga imamo prijateljsku utakmicu sa Libanom, kao što je selektor rekao dobiće šansu igrači sa manjom minutažom. Pokušaćemo da damo sve od sebe, da se dokažemo i pobijedimo tu utakmicu. Sigurno će biti rotacija. Odmoriće igrači koji su važni za duel sa Srbijom. Mi sa manjom minutažom očekujemo da igramo”, kazao je Bakić.

Bakić ističe da je svaka utakmica u dresu sa nacionalnim grbom važna.

“Čast je i lijep osjećaj igrati za svoju državu, za svoju Crnu Goru. Nebitno je ko koliko igra, važno je da je atmosfera dobra i da se dobije ta najvažnija utakmica. Svaka utakmica koja se igra za reprezentaciju je važna. Igramo da pokažemo šta znamo, da za nacionalni tim damo sve od sebe. Najvažnije je da napravimo uspjeh, ostalo će vrijeme pokazati. Ima vremena za nas mlade, sad je ovo dobra šansa”, istakao je Bakić.

Libanci su 101. na FIFA listi, ali Bakić poručuje da u današnjem fudbalu nema lakih mečeva.

Danas je svaka utakmica teška, nema nikakvog opuštanja. Svako može da igra fudbal. Nećemo potcjenjivati protivnika. Imamo još šest utakmica da odradimo. Prvi smo na tabeli, imamo veliku šansu da uzmemo titulu. Prvo da se osvoji trofej, pa ćemo za dalju saradnju vidjeti”, zaključuje naš 24-godišnji reprezentativac.

Crna Gora i Liban igraju u četvrtak u 18 časova pod Goricom, a nakon toga u utorak “hrabre sokole” čeka vjerovatno i odlučujući meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo protiv Srbije u Beogradu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve