Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Drašković: Remi realan ishod

Crna Gora naredni kvalifikacioni meč igra početkom juna protiv Luksemburga

Slobodan Drašković mijenjao je Miodraga Vukotića na klupi mlade fudbalske reprezentacije na startu kvalifikacija za Euro 2021, na kojem su ”sokoli” remizirali sa Bosnom i Hercegovinom kod kuće nakon što su dva puta bili u deficitu (2:2).

– Dva puta smo stizali zaostatak, na kraju imali šansu Nikole Krstovića iz koje smo mogli stići do preokreta, ali imali su i gosti šansu gdje su mogli da pobijede. Na kraju, mislim da je ovaj rezultat najpravedniji. Zadovoljan sam odgovornošću i borbenošću igrača, taktički smo odigrali dobro. Ova ekipa još nije uigrana, na okupu je samo sedam dana i još nemamo u uvid sve igrače. Sigurno će u narednim utakmicama biti bolje, ova generacija ima određeni kvalitet, kazao je Drašković.

Nikola Krstović je u prošlom ciklusu bio nezamjenjiv na mjestu startne ”devetke”, ali je protiv BiH igrao drugih 45 minuta.

– Nikola Krstović nije bio starter jer već godinu i po imali veoma malu minutažu u Crvenoj zvezdi, dok je Vuk Striković među vodećim strijelcima naše lige, igra dobro i naravno da je dobio prednost. Htjeli smo njegovom brzinom da opteretimo njihovu posljednju liniju, što se nekoliko puta i desilo, i to je razlog zašto Krstovića nije bilo u startnih 11, objasnio je Drašković.

Crna Gora naredni kvalifikacioni meč igra početkom juna protiv Luksemburga.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve