Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Dragan Bokan držao sastanak poslije debakla u meču sa Gran Kanarijom

Prvi čovjek ''plavih'' Dragan Bokan bio je veoma nezadovoljan, pa je uslijedio sastanak sa igračima i članovima stručnog štaba

Ubjedljiv poraz od Gran Kanarije donio je alarm u taboru Budućnosti Voli.

Prvi čovjek “plavih” Dragan Bokan bio je veoma nezadovoljan, pa je uslijedio sastanak sa igračima i članovima stručnog štaba.

Nije se nakon toga oglasio Bokan, ali se spekuliše da bi igrači mogli da budu kažnjeni zbog partije u meču sa španskim timom, jedne od najslabijih ove sezone.

„Nema odluka, a da li će biti pričajte sa predsjednikom kluba. Ovakva utakmica zahtijeva pozornost, ne samo mene kao trenera, već čitavog kluba. To nije ni prvi ni posljednji put. Nadam se da ćemo izaći iz ovoga. Prije 10 dana sve je bilo sjajno, ali se sve okrenulo za 180 stepeni. Moramo da odreagujemo na pravi način”, rekao je trener Budućnosti Voli Vladimir Jovanović, koji se pred novinarima pojavio tek skoro sat nakon utakmice.

“Plavi” su podbacili, izgubili su sa 25 razlike na svom parketu.

“Slaba utakmica svih 40 minuta. Prvo poluvrijeme iz Trenta nas je pratilo i ovdje, bio je veoma loš pristup u odbrani, dozvolili smo mnogo lakih šuteva, a Gran Kanarija je imala gotovo 60 odsto šuta za tri u prvom dijelu utakmice. Nisam uspio da nađem petorku koja bi bila odbrambeno čvršća, kako bismo postigli lake poene. Čak i kad bismo to uspijevali, promašivali smo neka polaganja”, istakao je Jovanović.

Budućnost Voli ima učinak 9-8 u Evrokupu i nokaut fazu dočekaće sa šeste pozicije u grupi.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve