Petak, 17 Maja, 2024
Rubrika:

Dolazimo autobusom, bez prvog trenera i četiri prvotimke

Golmanka Marta Batinović, kapitenka Valčee i članica crnogorskog nacionalnog tima, kazala je da ekipu čeka dug put jer će, zbog poznate situacije, u Crnu Goru doći autobusom

Rukometašice Valčee u Podgoricu dolaze u petak popodne, a dan kasnije čeka ih duel protiv Budućnosti u 8. kolu grupne faze Lige šampiona.

Golmanka Marta Batinović, kapitenka Valčee i članica crnogorskog nacionalnog tima, kazala je da ekipu čeka dug put jer će, zbog poznate situacije, u Crnu Goru doći autobusom.

“Krećemo sjutra, u Srbiji ćemo prespavati, a u petak nastaviti put za Podgoricu. Nijesmo kompletni, mada situacija, generalno, nije dobra jer se tek danas deset igračica priključilo radu nakon dvonedjeljnog karantina. Nedostaju nam dvije, i to glavne iz odbrane, a za subotnji meč ne možemo da računamo na ukupno četiri prvotimke. Baš nam je teško, bez treninga smo i sve mi ovo izgleda kao najmanje realna situacija. Znam kroz što su prošle rukometašice Budućnosti, a gledam kroz što prolazi moja ekipa. Haos”, kazala je Batinović.

Situacija nije dobra u Valčei, koju u subotu neće voditi trener Florentin Pera jer je pozitivan na virus.

“Pozitivan je i kondicioni trener, a danas su negativne nalaze dobila dva trenera iz stručnog štaba”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve