Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

Đokovićev otac: Moj sin će biti najbolji svih vremena

"Veoma je dugačak spisak tenisera koji su kvalitetni, ali stoje u redu iza Novaka, i vrebaju, evo već desetak godina, da ga smijene sa prvog mjesta"

Otac Novaka Đokovića, Srđan, kazao je da će njegov sin biti najbolji teniser svih vremena.

Foto: Kurir.rs

On je dodao da njegov sin neće prestati da igra tenis sve dok ne obori sve rekorde “bijelog sporta”.

“Obraćam se onim ljudima koji cene sve što moj sin radi, a to je siguran sam više od 95 posto našeg normalnog naroda. Ja im kažem da će Novak Đoković biti najbolji teniser svih vremena i dok to ne postigne i obori sve rekorde koji su preostali, neće prestati da igra tenis”, rekao je Srđan Đoković za RTS.

Novak je ovu godinu završio na drugom mJestu ATP liste, a uspIo je da osvoji i dve Gren Slem titule – Australijan Open i Vimbldon.

“Veoma je dugačak spisak tenisera koji su kvalitetni, ali stoje u redu iza Novaka, i vrebaju, evo već desetak godina, da ga smijene sa prvog mjesta. Sada je to uspjelo Nadalu, ali to je sasvim u redu, to je sport. Uostalom, kako bi se to zvalo kada bi bilo koji igrač bio neprikosnoven i pretplaćen da samo on bude prvi, kad bi stalno pobeđivao? Nego, Novak se pojavio u nezgodno vrijeme za Srbiju i srpski narod, jer je vratio vjeru i pokazao da mi nijesmo genocidan narod, da mi nijesmo najgori na svijetu, da smo dio evropske kulture i civilizacije. Nemoguće je da jedan takav gospodin sportista, kakav je Novak, dolazi iz nekog genocidnog naroda, kako su nas mnogi u prošlosti etiketirali”, dodao je on.

Izvorb92

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve