Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Đurđević: Od napadača se stalno traže golovi, ali ne osjećam pritisak

Crna Gora je perfektna nakon dva kola, dok Norveška ima polovičan utisak nakon što je u subotu ubjedljivo poražena od Turske

Uroš Đurđević i dalje čeka prvijenac u dresu crnogorske reprezentacije, ali opšti utisak je da je Fudbalski savez napravio pravi potez njegovim dovođenjem.

Protiv Letonije i Gibraltara ulazio je u šanse, stvarao višak za saigrače, a nema dileme da će uskoro stići i njegovi golovi.

Naredna prilika je u utorak, kada u Podgoricu dolazi selekcija Norveške.

– Od napadača se stalno traže golovi, ali ne osjećam pritisak. Na terenu ću uvijek dati svoj maksimum, kao što sam uradio na dvije protekle utakmice, tako da se nadam i da će golovi doći uskoro, rekao je Đurđević.

Crna Gora je perfektna nakon dva kola, dok Norveška ima polovičan utisak nakon što je u subotu ubjedljivo poražena od Turske.

– Norvežanima će biti teže, jer dolaze pod pritiskom. Ako izgube ovdje, mislim da više nemaju šta da traže do kraja kvalifikacija. Mi treba da igramo rasterećeno, da igramo našu igru i da pokušamo da osvojimo nova tri boda, smatra napadač Sporting Hihona.

Vidljivo je da odlično sarađuje sa Stevanom Jovetićem…

– Lako se uklopiti s takvim igračem, ali i ostalima. Mislim da nam je napad najjači dio tima, kazao je Đurđević, koji je za kratko vrijeme pobrao simpatije navijača.

– Svakom igraču je teško da se navikne na novu sredinu, ali ja sam se brzo uklopio. Cio stručni štab i igrači su me prihvatili na najbolji mogući način. Jako sam srećan što sam ovdje, zaključio je Đurđević.

Kvalifikacioni meč za Mundijal u Kataru između Crne Gore i Norveške na rasporedu je u utorak od 20:45 sati.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve